Julematens Magi: Den komplette menyen for en smakfull julaften
Julen er en tid for fest, familie og selvfølgelig deilig mat. Tradisjon tro samles vi rundt bordet for å nyte sesongens herligheter, fra klassiske retter til moderne variasjoner. Her er forslag til en smakfull julemeny med forretter, hovedretter og desserter som vil imponere, uansett om du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetarmat! Se nederst i artikkelen for oppskrifter.
Forretter
Gravlaks med sennepssaus og rødbetsalat
Kamskjell med blomkålpuré og sprøstekt bacon
Bakt gresskar med ricotta og honning (vegetar)
Hovedretter
Ribbe med sprø svor og surkål
Pinnekjøtt med Kålrabistappe
Linseragu med sopp og urter (vegetar)
Desserter
Riskrem med rød saus
Karamellpudding med karamellsaus
Pepperkakeis med karamellisert nøttekrønsj
